Nyheter / 2024 / Einar Mattsson visar vägen med Stockholmssviten
2024-10-15

Einar Mattsson visar vägen med Stockholmssviten

Nu lanseras Stockholmssviten™ – en webbplats som via scrollytelling ger dig en tydlig inblick i Einar Mattssons konsekventa bostadsbyggande och bidrag till Stockholms årsringar. Med snart 90 år i bygg-fastighetsbranschen har vi lärt oss att förhålla oss till konjunkturens svängningar. När andra saktar in, bygger vi stadigt vidare. Detta är vår styrka – att leverera även när tiderna är osäkra.


 Illustration från www.stockholmssviten.se  

Ständig utveckling med fokus på Stockholm

Som en av Storstockholms mest aktiva bostadsutvecklare och Stockholms stads största privata hyresbostadsfastighetsägare har Einar Mattsson genom årtionden bidragit till att utveckla stadsmiljöer för att göra vardagen enklare för stockholmarna. Målet har alltid varit att stärka och bidra till vårt gemensamma välstånd. Trots konjunktursvängningar så kan Einar Mattsson leverera. Vi håller vad vi lovar kring arkitektur – det vi ritar är det vi bygger. Einar Mattsson håller överenskommelser och vi bygger klart. En stabil och pålitlig utvecklare av bostäder.

Varför scrollytelling?

Sälj- och marknadschef Jonas Palén förklarar:

– Scrollytelling är ett sätt att berätta en historia. Vi vill pedagogiskt presentera händelser längs en kronologisk tidslinje. Berättartekniken använder interaktiva element – i detta fall en förflyttning på stockholmskartan med text, bilder och animeringar– för att berätta en historia eller ett skeende. När du scrollar på din enhet får du följa med på en historisk resa genom stadens årsringar tillsammans med oss.

 Besök www.stockholmssviten.se idag.

Koncernen har höjt bostadskvaliteten

Einar Mattsson har idag hyresgäster som bott i de Einar Mattsson-byggda husen i flera generationer. I takt med utvecklingen av byggandet, nya material och bättre processer har koncernen bidragit till en bättre kvalitet på boende i Storstockholm. I Stockholmssviten visar vi att vi varit delaktiga i skapandet av nya välanslutna områden som påverkat stockholmarnas livskvalitet positivt. 

Einar Mattsson – ett tryggare val.  

Felanmälan
Fråga oss